Påska 2018

Vi har hatt en innholdsrik og herlig påskeferie. Første halvdel av påska var vi en tur på Oppdal, Steinar og jeg var på fest sammen for første gang siden vi ble tobarnsforeldre, jeg hadde to dager i bakken med snowboardet, vi var på kino med barna for første gang (Brillebjørn) og grillet pølser på engangsgrill på verandaen. Mye kos, og mye familie og venner. <3

På torsdag dro familien på ferietur til Ålesund. Kjøreturen gikk bra, og ferje med svele var populært (Molde-Vestnes).

Vel framme i Ålesund sjekket vi inn på hotellet, og fikk byttet rom slik at vi ble helt fornøyd. Rommet vi fikk var stort, og besto i praksis av to rom. Soverom (med utsikt til heisene) og stue (med utsikt til hustakene).

Vi fikk spasert litt i byen i solskinn, og spist middag denne første kvelden.

På fredag var vi i Atlanterhavsparken, og det falt virkelig i smak for både liten og stor. Det var nesten litt magisk.

Lørdag dro vi til barnas lekeland, og der fikk både ungene og vi klatret, sklidd og lekt oss masse. Vi var der fra de åpnet dørene, og hadde hele plassen for oss selv ei lita stund.

Etter lekeland og shopping dro vi på besøk til en fantastisk flott familie. Vi møtte de da vi bodde på St. Olavs, da de har ei jente som er like gammel som Odin. Hun har og trakeostomi. Barna fant fort tonen, og begge syns det var spennende og fint å treffe noen andre som “har likens”. Og for oss voksne var det deilig å prate med noen som er i samme båt. Jeg er så glad for at vi fikk til et treff, og møtet med dem var nesten høydepunktet med hele påska for min del. 

Søndag reiste vi hjem, hadde to års bryllupsdag, hadde påskeeggjakt og ekstremt fornøyde barn.

Alt i alt ei svært innholdsrik påske. Men lurer litt på når jeg skal få hvila ut etter ferien, for småbarn + ferie er en litt slitsom kombinasjon.

En blogg om å ha verdens fineste sønn, og hvordan livet og hverdagen er når han er alvorlig syk. Våren 2016 kom lillesøster til verden.
Posts created 428

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top