16.10.16

Lenge siden sist, men alt er bra her.  Odin er barnehage-snørrete, men ellers frisk. Snørr for han medfører ekstra slim i trachen også, så det blir både en del suging og inhalasjoner.

Denne uka har det vært kaldt, med gradestokken under null til langt på dag. Vi er usikre på hvor mye kulde Odin tåler, og er derfor litt restriktive. Respiratoren har nedre temperaturgrense på 5 grader.. hvis vi skal følge den kommer vi oss ikke ut i vinter. Men vi skal prøve oss frem, så tar vi det derfra. I helga har det vært mildvær, og det har vi benyttet. I går var vi på høsttur til Innerdalen og i dag har vi lekt oss ute. Her på Ålvundeid har vi ei hinderløype, og en del av løypa er et langt rør. Det har vi krøpet igjennom alle mann (unntatt Tuva). Odin først og en av oss etter med respiratoren.

Vi har fått innkalling til Riksen i midten av november. Der blir det ny bronkoskopi, for å se om Odins hjerte fremdeles klemmer venstre bronkie. Det blir nok en gang veldig spennende!! Så får vi håpe Odin holder seg frisk. Snørr og slim kan være nok til at de ikke kan gjennomføre undersøkelsen..

En blogg om å ha verdens fineste sønn, og hvordan livet og hverdagen er når han er alvorlig syk. Våren 2016 kom lillesøster til verden.
Posts created 428

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top