20 dager igjen.

Vi har fått en foreløpig dato. 25. mai. Det er ikke lenge til. Og vi er i full gang med forberedelsene.

  • Vi snakker en del om hva som skal skje – for han er jo stor nok til å bli involvert i det som er på gang. Vet ikke helt om Odin fatter hva som skal skje. Men jeg fatter det jo nesten ikke jeg heller.
  • Odin har vært kjempeflink til å øve med nesemaska. Først tørrtrente vi med maska. Og i går ville han ha den på med litt CPAP-trykk. Vi måtte skru ned fra 8 til 4 i trykk for at han skulle kjenne at det var greit. I dag satt han med maska i ca en time. Premien var at så lenge han hadde maska fikk han spille Playstation med faren. For å si det sånn: Odin elsker å spille Playstation.
  • Fikk beskjed fra legen til Odin om at han gjerne han være uten CPAP en periode på natt nå fremover. Det vil si at i ei uke fremover nå skal han sove uten CPAP på natt. Han skal ha på kunstig nese. Så skal vi følge med om han tåler det (pustemønster og oksygenmetning). Vi tror det er for å teste hvordan han takler å være uten pustehjelp på natt, slik at vi vet hvordan han vil tåle å være uten pustehjelp den første perioden etter dekanylering (den første uka etter dekanylering skal stomien få ro til å gro).

Så ting skjer. Nedtellinga er i gang. I dag har Odin hatt trach i 1911 dager. Også er det bare 20 dager igjen..

En blogg om å ha verdens fineste sønn, og hvordan livet og hverdagen er når han er alvorlig syk. Våren 2016 kom lillesøster til verden.
Posts created 428

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top