Update 16.06.16

Her er litt bilder fra den siste tiden. Odin er i bedre form, men det er fremdeles en del slim og snørr. Heldigvis er humøret hans upåklagelig som alltid. Han er virkelig en fryd å være sammen. I dag fikk han prøve seg på kunstig nese igjen for første gang på ei uke. Det gikk over all forventning, og metninga hans etter 60 minutter sammenhengende pause var på 99%-100%. As good as it gets.

Vi grugleder oss til Riksen. Men vi håper og tror det vil gå veldig bra! Det praktiske er jevnt over på plass til reisen. Så får vi ta resten som det kommer.

Ellers går det bra med Odin og Tuva. Han smiler når han ser henne, og vil gjerne ta borti henne. Feks kille henne på tærne. Og han gir henne koser. <3

Tuva er stort sett ei fornøyd frøken, men hun vil spise ofte. På dagtid kan det være mellom 30 minutter og 2 timer mellom måltidene – og på natt hender det seg at vi strekker det oppi 3 timer mellom måltidene (det er unntaket, ikke regelen). Hun er mer våken og tilstede for hver dag som går, og det er veldig fint. I dag er hun tre uker. Det er vanskelig å ikke mimre tilbake til da Odin var tre uker ..da hadde han morfinabstinenser. Herregud, dette er så ulikt!

En blogg om å ha verdens fineste sønn, og hvordan livet og hverdagen er når han er alvorlig syk. Våren 2016 kom lillesøster til verden.
Posts created 428

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top