20.05.2016


Må bare dele noen bilder av han som vi har gleden av å dele dagene med. Jeg er trøtt når jeg våkner om morgenen, mer nå (40 uker gravid) enn til vanlig. Men når jeg kommer på at jeg skal være med Odin blir det mye enklere å karre seg ut av senga. Han er en morgenfugl, og deler villig på både smil, klemmer og kos. <3 Favorittene hans for tiden er å disse, å skli, brødskive med leverpostei, dører/porter/grinder, tappe vann i vasken – plaske i det – dra ut proppen, å skremme foreldrene sine, Tom og Jerry-kjeks, koseklutene, musikkvideoer på youtube, videoer av seg selv +++ mye mer.  Han har fått merkbart større apetitt den siste uka, og har gått fra å spise 1/2 brødskive til å kunne spise 2!! Vi gleder oss til vi skal veie han igjen snart, for nå må det vises på vekta. 

I dag var vi på besøk inne på barnehagen for andre gang. Odin spiste lunsj der, og det gikk over all forventning. Det virker som frykten for andre barn ca har gått helt over, og han virker mer interessert å kommunisere med dem. Det er en fryd å se hvor fort ting går seg til for han. Han har også blitt mye tydeligere i kommunikasjon med oss. Nå sier han tydelig “ja”, og rister på hodet for nei. Det er en stor hjelp å kunne stille ja/nei-spørsmål. I tillegg er han veldig glad i babling. Det er ikke mange tydelige ord, men han lager mye lyd, og mange ulike lyder. Dessverre blir lyden nesten helt borte når han er på kunstig nese…

I det siste har han vært en del på kunstig nese. Vi er nå oppe i 3 timer om dagen, fordelt på 2-4 runder. Det hele går veldig bra. I dag satte vi faktisk igjen respiratoren i bilen når vi var på butikken – another first! Planen er at vi skal til St. Olavs når han er oppe i 6 timer per døgn. De vil ha oss oppover i midten av juni, men vi må avvente å se i forhold til lillesøster. Foreløpig kjennes det ikke ut som om hun har tenkt å bli født, og jeg kan forsatt gå gravid i hvert fall to uker til… bleh! I tillegg har vi fått innkallelse til Rikshospitalet i starten av juni. Også der avventer vi litt. Men trolig blir det sånn at vi må utsette turen til senere i sommer. I verste fall er ikke lillesøster født, eller helt nyfødt, når Odin og Steinar reiser sørover. Og det frister absolutt ikke.

Det var en liten oppdatering fra oss. God helg!

En blogg om å ha verdens fineste sønn, og hvordan livet og hverdagen er når han er alvorlig syk. Våren 2016 kom lillesøster til verden.
Posts created 428

3 thoughts on “20.05.2016

  1. Glede mæ så my te å vær med Odin igjen snart. Veldig koselig innlegg og herlig bilde. Vi får håp lillesøster også vil møt dokker snart!

  2. Så flott å kunne lese om alt som skjer!!
    Godt å høre om Odin, ting han liker og mestrer, og den flotte utviklingen han viser. Hun som ligger på vent i magen blir det også spennende å treffe, håper hun skjønner det og kommer ut snart😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top